Bereidingswijze
Haal de het stuk vlees een uur voor je het wil klaarmaken uit de koelkast
Haal het uit de verpakking
Kruid langs beide kanten goed af met peper en zout
Verhit een pan op hoog vuur, voeg olijfolie en boter toe
Wanneer de boter gesmolten is, bak het vlees gedurende 1 minuut langs beide kanten op hoog vuur
Zet het vuur lager (zacht vuur) en voeg opnieuw boter toe (eventueel ook takjes rozemarijn en een geplet teentje look)
Bak het vlees nogmaals gedurende anderhalve à twee minuten langs beide kanten en blijf overgieten met gesmolten boter
Haal het vlees uit de pan en leg te rusten op een rooster. De kant die het laatste contact heeft gehad met de pan naar boven
Laat het vlees rusten gedurende 5-7 minuten
Snijd het vlees in repen van 1cm dik en overstrooi met fleur de sel
Ontdek ook onze andere Premium Selected Steaks
Op zoek naar inspiratie?
Benieuwd welke creaties Foodbloggers Prinsessenboontjes maken met onze heerlijke Black Angus steaks of ben je op zoek naar meer kookinspiratie?